Nieuws

Update: Coronavirus

Beste Leden, ouders en vrijwilligers

In verband met de huidige perikelen inzake het coronavirus wil ik jullie het volgende mededelen.
Jong Nederland Limburg heeft de afgelopen periode dagelijks contact gehad met de GGD om de situatie goed in de gaten te houden. Na de nieuwe maatregelen zoals de overheid deze op 12 maart heeft afgekondigd heeft Jong Nederland Limburg voor alle afdelingen richtlijnen opgesteld.

Wij zullen deze richtlijnen als Jong Nederland Sint Odiliënberg volgen.
Dit betekent dat wij als Jong Nederland Sint Odiliënberg alle activiteiten (groepsbijeenkomsten, vergaderingen, weekenden en zo meer) annuleren tot en met 31 maart 2020.
Zodra er meer informatie beschikbaar is zal deze op onze website, facebook en via eventueel bestaande groepsapps in WhatsApp worden gedeeld.

Indien er dringende vragen zijn zullen wij deze als bestuur daar waar mogelijk proberen te beantwoorden. Deze vragen kunnen via email worden gesteld op volgend e-mailadres, voorzitter@jnberg.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Jong Nederland Sint Odiliënberg,

Frank Konings
Voorzitter Jong Nederland Sint Odiliënberg

February 18, 2020

Veur de vastelaovendj de dames nog effe get EHBO biejbringe... doe wits maar nooit! 😉🚑💉

February 17, 2020

In de week van 2 t/m 6 maart staat de collecte van Jantje Beton weer gepland.
De opbrengst gaat voor de helft naar onze eigen vereniging en daarmee zorgen wij voor een gevarieerd programma voor onze leden.

Jij collecteert toch ook mee? Stuur snel een berichtje via onze Facebookpagina of mail naar secretaris@jnberg.nl

We kunnen jullie hulp goed gebruiken!

February 15, 2020

Mit Prins Max en Prinses Timmi veurop, zitte veer Jong Nederland oppe kop! ❤💛💚

February 15, 2020

Gisteraovend waas het zowiet, ozze vastelaovend aovend mit als hoogtepuntj het oetrope van Ôs Jong Nederland Prinsepaar 2020: Prins Max en Prinses Timmi!
Mit Prins Max en Prinses Timmi veurop, zitte veer Jong Nederland oppe kop!

Samen mit de jeugdraod, Prins Luc en Prinses Kiki, Prins Ruud, de Raod van 11, het Boerebroedspaar en de kinjer en leiding van de Jong Nederland hubbe veer eine onvergaetelijke aovend gehad. Ein speciaal dank aan Herwin, veur de sjieke scepters en Marc en Erwin, ... See more

February 4, 2020

• Vastelaovesnuujts •

Op vriedig 14 fibberwarie sjteit de jaorlikse ‘Carnavalsaovend’ van JN-Berg weer op ‘t programma!

Ut belaof eine supersjieke aovend te waere, mit optraejes van versjillende Berger artieste. Es hoogtepuntj van de aovend zal d’r aug weer ein heus ‘JongNederland Prinsepaar’ oetgeroope waere. Het Prinsepaar is venoavend gevroagd. Ze sjtaon al te trappele van ongeduldj en kinne neet wachte om zich aan uch te laote kieke!

Zeuk dus allemaol alvas uch ... See more

January 27, 2020

Primitief pannenkoeken bakken met de jongens van VROT afgelopen vrijdag! Een geslaagd experiment dat zeker tijdens een survival zal terugkomen 😉

January 21, 2020

Vorige week was het voor de meiden van dinsdig op tied een hele leerzame maar toch ook hilarische avond. In samenwerking met stichting Gips en JNL hebben we voor even ervaren, door midden van een spellencircuit, hoe het is om blind, doof, spastisch of verlamt te zijn.

January 17, 2020

De jonges van VROT (Vrijdag Op Tijd) zijn onderweg naar Sevenum voor een toffe avond bij de Night of Action! Jongnl Limburg

January 4, 2020

Gezocht: Poetshulp(en)!

Om ons clubgebouw schoon te houden voor onze leden zijn wij op zoek naar een of meerdere poetshulpen. Het gaat om het wekelijks poetsen van de keuken, wc's en vloer.

Op welk moment de werkzaamheden worden uitgevoerd kan in overleg bepaald worden. Heb je interesse of ken je iemand die dit zou willen doen? Stuur dan snel een e-mail naar voorzitter@jnberg.nl of reageer via onze facebookpagina, dan nemen wij contact met je op!

Let op! Dit is niet op vrijwillige basis, de ... See more

December 24, 2019

« 2 of 10 »