Actueel

Beste leden, ouders, leiding en vrijwilligers van JN Berg,

In navolging op de aangescherpte richtlijnen van de overheid zoals die op maandag 14 december zijn gecommuniceerd, zullen wij als JN Berg ook al onze activiteiten per direct opschorten tot nader bericht van de overheid.

De verwachting op dit moment is dat wij na 19 januari weer kunnen gaan opstarten met het draaien van onze groepsavonden. Echter is dit geen harde datum en zullen wij de ontwikkelingen blijven volgen.

Wij als bestuur, leiding en vrijwilligers vinden dit heel erg jammer maar begrijpen ook de noodzakelijkheid van deze maatregelen. Het is belangrijk dat we met zijn allen verdere besmetting van het coronavirus beperken, de veiligheid van onze leden en vrijwilligers staat voorop.

We hadden graag een ander bericht willen communiceren, we hopen dit snel weer te kunnen doen. En tot die tijd, let goed op jezelf en de mensen in je omgeving, blijf gezond en volg de richtlijnen van het RIVM.

Mochten jullie vragen hebben kunnen jullie deze vanzelfsprekend aan iemand van het bestuur stellen. Doe dit via email, voorzitter@jnberg.nl.
Ondanks dit alles wenst JN Berg jullie, en al jullie dierbaren, hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!

Met vriendelijke groet,

Bestuur
JN Berg

Laatste Nieuws:

["error","The access token could not be decrypted"]
August 14, 2020

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een weekje lol en plezier met de grote groep vrijwilligers en kinderen. We wensen jullie toch nog een fijne vakantieweek en kijken uit naar volgend jaar!! De groepsavonden zullen starten in de week van 31 augustus. Meer info volgt nog. Tot snel! ☀️🥓🥚🏕🔥🏖

May 18, 2020

We zijn weer begonnen!🥳⚽️ #mavr

May 13, 2020

Beste Leden, ouders of verzorgers,

Wij zijn blij dat de JongNL-groepen weer mogen beginnen. We hebben onze groep gemist. Vanaf maandag 18 mei gaan we de groepsactiviteiten voor de leeftijdscategorie t/m 12 jaar weer een keer per 2 weken opstarten.

Voor de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 jaar gelden andere richtlijnen. Deze richtlijnen vormen op dit moment nog een dusdanige uitdaging dat wij nog aan het kijken zijn hoe we hier vorm aan gaan geven. Bij deze groepen zal de leiding zelf met de ... See more

May 4, 2020

Voor al onze superleden: we missen jullie! Liefs de leiding. Dit jaar helaas niet op kamp. Maar om toch nog even na de genieten dansen wij voor jullie ons superhelden lied. Dansen jullie met ons mee? 🦸🏻‍♂️🦸🏽‍♀️🦸

April 27, 2020

Via deze weg willen wij jullie informeren dat het groot kamp van JN Berg 2020 in Brunssum, welke gepland was van zaterdag 15 augustus t/m zaterdag 22 augustus niet door zal gaan. Dit besluit heeft het bestuur helaas moeten nemen op basis van een aantal redenen.

Het groot kamp in Brunssum zou ons eerste kamp zijn in Brunssum. Door het wegvallen van ons voorbereidingsweekend ten laste van de coronacrisis, en verdere maatregelen inzake het coronavirus hebben wij onvoldoende tijd en mogelijkheden ... See more

April 13, 2020

Voor de komende week hebben we weer een leuke activiteit voor jullie bedacht. We gaan met zijn allen op speurtocht door het dorp! Op 20 plekken in het dorp hebben we echte Jong Nederland spullen verstopt. Het is de bedoeling dat je die allemaal gaat zoeken. Alle voorwerpen liggen bij een leider of leidster van JN in de voortuin of achter het raam. Je kunt ze allemaal vanaf de weg zien. Bij ieder voorwerp vind je ook een letter waarmee je een leuke zin kunt maken. Om het makkelijk te maken ... See more

April 7, 2020

Nog anderhalf uur te gaan!!!

We missen jullie en de ontzettend leuke groepsavonden.. jullie ook? Speel dan dinsdag 7 april om 19:00 uur mee met de JN Berg Kahoot! Meer info krijgen jullie via de (ouder) app vanuit de leiding.

April 7, 2020

De komende tijd kunnen we helaas geen nieuwe JN herinneringen maken. Maar we hebben er natuurlijk wel al een hele hoop. Deel jouw herinnering in je story met #JNherinnering en tag ons in je bericht @jongnederlandsint.odilienberg. 🏕⛵️🔥☀️🌲🐻

April 3, 2020

We missen jullie en de ontzettend leuke groepsavonden.. jullie ook? Speel dan dinsdag 7 april om 19:00 uur mee met de JN Berg Kahoot! Meer info krijgen jullie via de (ouder) app vanuit de leiding.

April 3, 2020

« 2 of 12 »