Actueel

Update: Coronavirus

Beste Leden, ouders of verzorgers,

Wij zijn blij dat de JongNL-groepen weer mogen beginnen. We hebben onze groep gemist. Vanaf maandag 18 mei gaan we de groepsactiviteiten voor de leeftijdscategorie t/m 12 jaar weer een keer per 2 weken opstarten.

Voor de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 jaar gelden andere richtlijnen. Deze richtlijnen vormen op dit moment nog een dusdanige uitdaging dat wij nog aan het kijken zijn hoe we hier vorm aan gaan geven. Bij deze groepen zal de leiding zelf met de leden en de ouders contact opnemen.

De planning en regels die gelden voor de groepsavonden zijn te lezen in onderstaande brief:


GROOT KAMP JNBERG 2020

Via deze weg willen wij jullie informeren dat het groot kamp van JN Berg 2020 in Brunssum, welke gepland was van zaterdag 15 augustus t/m zaterdag 22 augustus niet door zal gaan. Dit besluit heeft het bestuur helaas moeten nemen op basis van een aantal redenen.

  • Het groot kamp in Brunssum zou ons eerste kamp zijn in Brunssum. Door het wegvallen van ons voorbereidingsweekend ten laste van de coronacrisis, en verdere maatregelen inzake het coronavirus hebben wij onvoldoende tijd en mogelijkheden gehad om dit kamp goed voor te kunnen bereiden. Wij willen onze leden zoals ze gewend zijn van ons een kwalitatief goed kamp kunnen aanbieden. Een kwalitatief goed kamp is in onze ogen ook vooral een veilig kamp voor alle deelnemers.
  • Zoals de richtlijnen nu aangegeven zijn door de overheid zijn alle evenementen tot 1 september niet toegestaan. Wij als JN Berg zien ons groot kamp, gezien de grote en het aantal mensen die hierbij betrokken zijn als een evenement.
  • De richtlijn voor het houden van 1,5 meter afstand is op een groot kamp niet te realiseren. Nog los van alle andere hygiëne maatregelen.

We zijn op de achtergrond met de leiding en bestuur bezig met alternatieven voor na 1 september, of eerder, mochten we van de overheid weer ruimte krijgen om een kamp, of andere vorm van gezamenlijke activiteit te organiseren. Wanneer dit van toepassing is zullen we dit communiceren.
Aangaande de versoepeling van de richtlijnen inzake het uitoefenen van sport en spel voor jongeren tot 12 jaar, en van 12 tot 18 jaar, zoals afgegeven in de persconferentie op dinsdag 21 april 2020, hierover zijn we in overleg met de gemeente.

We willen onze leden graag JN activiteiten aanbieden, echter dient dit op een veilige wijze te gebeuren. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we dit ook communiceren.

Los van dit alles proberen wij als JN Berg zoveel mogelijk in contact te blijven met onze leden middels een aantal activiteiten die we de afgelopen periode op gepaste afstand hebben kunnen aanbieden, denk aan de leuke “Kahoot” quiz en de speurtocht met JN voorwerpen door het dorp. Ook hebben al een aantal groepsavonden digitaal plaatsgevonden.

Wij begrijpen dat dit bericht vragen kan oproepen. Indien er vragen zijn kunnen deze via mail gesteld worden. Stuur de vragen naar voorzitter@jnberg.nl. Wij zullen deze voor zover mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Jong Nederland Sint Odiliënberg,

Frank Konings
Voorzitter JN Berg


Laatste Nieuws:

["error","Error validating access token: The user has not authorized application 457830911380339."]
January 27, 2020

Primitief pannenkoeken bakken met de jongens van VROT afgelopen vrijdag! Een geslaagd experiment dat zeker tijdens een survival zal terugkomen 😉

January 21, 2020

Vorige week was het voor de meiden van dinsdig op tied een hele leerzame maar toch ook hilarische avond. In samenwerking met stichting Gips en JNL hebben we voor even ervaren, door midden van een spellencircuit, hoe het is om blind, doof, spastisch of verlamt te zijn.

January 17, 2020

De jonges van VROT (Vrijdag Op Tijd) zijn onderweg naar Sevenum voor een toffe avond bij de Night of Action! Jongnl Limburg

January 4, 2020

Gezocht: Poetshulp(en)!

Om ons clubgebouw schoon te houden voor onze leden zijn wij op zoek naar een of meerdere poetshulpen. Het gaat om het wekelijks poetsen van de keuken, wc's en vloer.

Op welk moment de werkzaamheden worden uitgevoerd kan in overleg bepaald worden. Heb je interesse of ken je iemand die dit zou willen doen? Stuur dan snel een e-mail naar voorzitter@jnberg.nl of reageer via onze facebookpagina, dan nemen wij contact met je op!

Let op! Dit is niet op vrijwillige basis, de ... See more

December 24, 2019

December 19, 2019

Gisteren is het bestuur bij alle vrijwilligers van JNberg langs geweest om ze te bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar voor de jeugd van Berg.
In deze tijd is het niet meer zo vanzelf sprekend dat een vereniging zoveel vrijwilligers bij elkaar krijgt om de kinderen elke week weer een uitdagend programma te bieden, de klein kampen te verzorgen, het groot kamp te organiseren en verschillende andere activiteiten die vanuit onze vereniging aan de jeugd wordt aangeboden.
Daarom hebben wij ook ... See more

December 17, 2019

Wauw wauw wauw, wat een creativiteit bij Maandag Vroeg. Gisteren hebben we samen SinterKerst gevierd. Iedereen had zijn uiterste best gedaan om een mooie surprise en een leuk gedicht te maken! En natuurlijk niet te vergeten allemaal leuke cadeautjes. We wensen iedereen fijne feestdagen! We zien jullie graag weer na de vakantie☃️🌲

December 10, 2019

Chipsproeverij bij de dinsdagoptijd inclusief scoreformulier 😂 mmmmm

December 4, 2019

Gisteravond kregen de kinderen van Dinsdag Vroeg een brief van Gym piet. Gym piet had hulp nodig en was op zoek naar hulppietjes. De kinderen van Dinsdag Vroeg hebben heel erg hun best gedaan op het parcours. Nu kunnen zij bewijzen dat ze echte hulppietjes zijn, met hun pietendiploma!

November 22, 2019

Nu Sinterklaas in het land is werden er door de jongens van VROT (Vrijdag Op Tijd) heerlijke kruidnoten gebakken en diverse sinterklaasspellen gespeeld!

« 3 of 10 »