Nieuws

Update: Coronavirus

Beste Leden, ouders en vrijwilligers

In verband met de huidige perikelen inzake het coronavirus wil ik jullie het volgende mededelen.
Jong Nederland Limburg heeft de afgelopen periode dagelijks contact gehad met de GGD om de situatie goed in de gaten te houden. Na de nieuwe maatregelen zoals de overheid deze op 12 maart heeft afgekondigd heeft Jong Nederland Limburg voor alle afdelingen richtlijnen opgesteld.

Wij zullen deze richtlijnen als Jong Nederland Sint Odiliënberg volgen.
Dit betekent dat wij als Jong Nederland Sint Odiliënberg alle activiteiten (groepsbijeenkomsten, vergaderingen, weekenden en zo meer) annuleren tot en met 31 maart 2020.
Zodra er meer informatie beschikbaar is zal deze op onze website, facebook en via eventueel bestaande groepsapps in WhatsApp worden gedeeld.

Indien er dringende vragen zijn zullen wij deze als bestuur daar waar mogelijk proberen te beantwoorden. Deze vragen kunnen via email worden gesteld op volgend e-mailadres, voorzitter@jnberg.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Jong Nederland Sint Odiliënberg,

Frank Konings
Voorzitter Jong Nederland Sint Odiliënberg

December 19, 2019

Gisteren is het bestuur bij alle vrijwilligers van JNberg langs geweest om ze te bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar voor de jeugd van Berg.
In deze tijd is het niet meer zo vanzelf sprekend dat een vereniging zoveel vrijwilligers bij elkaar krijgt om de kinderen elke week weer een uitdagend programma te bieden, de klein kampen te verzorgen, het groot kamp te organiseren en verschillende andere activiteiten die vanuit onze vereniging aan de jeugd wordt aangeboden.
Daarom hebben wij ook ... See more

December 17, 2019

Wauw wauw wauw, wat een creativiteit bij Maandag Vroeg. Gisteren hebben we samen SinterKerst gevierd. Iedereen had zijn uiterste best gedaan om een mooie surprise en een leuk gedicht te maken! En natuurlijk niet te vergeten allemaal leuke cadeautjes. We wensen iedereen fijne feestdagen! We zien jullie graag weer na de vakantie☃️🌲

December 10, 2019

Chipsproeverij bij de dinsdagoptijd inclusief scoreformulier 😂 mmmmm

December 4, 2019

Gisteravond kregen de kinderen van Dinsdag Vroeg een brief van Gym piet. Gym piet had hulp nodig en was op zoek naar hulppietjes. De kinderen van Dinsdag Vroeg hebben heel erg hun best gedaan op het parcours. Nu kunnen zij bewijzen dat ze echte hulppietjes zijn, met hun pietendiploma!

November 22, 2019

Nu Sinterklaas in het land is werden er door de jongens van VROT (Vrijdag Op Tijd) heerlijke kruidnoten gebakken en diverse sinterklaasspellen gespeeld!

November 18, 2019

Zaterdag 9 november hebben we met de leiding van Jong Nederland appels en peren verkocht. Maar de kinderen van Jong Nederland zijn van te voren al langs heel veel huizen gegaan voor de voorverkoop. Hier op de foto zien jullie onze topverkopers. Zij hebben samen voor € 700,00 verkocht!! We willen graag alle kinderen bedanken die mee hebben geholpen met verkopen. Hopelijk zijn jullie volgend jaar weer zo enthousiast!! #appels #peren #voorverkoop #JNBerg #allekinderenbedankt

November 9, 2019

Vandaag is de dag dat je wist dat zou komen!

De leiding van Jong Nederland komt vandaag bij u langs deuren voor de jaarlijkse appels en peren aktie.

Voor € 3,50 kunt u onze vereniging steunen met de aankoop van 8 appels of peren en voor de twijfelaars hebben we een mix zak.

Tot zo!

November 7, 2019

Gezocht: poetshulp(en)! 🧹🧽
Om ons clubgebouw netjes te houden, zijn wij op zoek naar een of meerdere poetshulpen. Het gaat om het poetsen van de keuken, wc’s en vloer.
Frequentie en dag(en) kunnen in overleg afgesproken worden.
Heb je interesse of ken je iemand die dit zou willen doen? Neem dan snel contact op met iemand van het bestuur (secretaris@jnberg.nl)!

November 6, 2019

Appel en perenactie Jong Nederland

Het is alweer een jaar geleden dat Jong Nederland bij u langs de deur is geweest met de appel en peren actie. Maar het is weer bijna zover, zaterdag 9 november vanaf 10.00 uur kunt u de leiding weer bij u aan de deur verwachten om de lekkere appels en peren aan te bieden. Bent u niet thuis en wilt u toch onze lekkere appels en peren kopen kom dan gerust langs in het JN Gebouw aan de Schepersheuvel 1a.
De appels en peren worden per 8 stuks verkocht voor de ... See more

November 4, 2019

Afgelopen maandag hebben we een bezoekje aan de Brandweer in Roermond gebracht. Een leerzame en erg leuk rondleiding. Misschien waren sommige van de leiding nog wel enthousiaster dan de kinderen... #brandweer #brandveiligheid

« 3 of 10 »