Actueel

Laatste Nieuws:

February 15, 2020

Mit Prins Max en Prinses Timmi veurop, zitte veer Jong Nederland oppe kop! ❤💛💚

February 15, 2020

Gisteraovend waas het zowiet, ozze vastelaovend aovend mit als hoogtepuntj het oetrope van Ôs Jong Nederland Prinsepaar 2020: Prins Max en Prinses Timmi!
Mit Prins Max en Prinses Timmi veurop, zitte veer Jong Nederland oppe kop!

Samen mit de jeugdraod, Prins Luc en Prinses Kiki, Prins Ruud, de Raod van 11, het Boerebroedspaar en de kinjer en leiding van de Jong Nederland hubbe veer eine onvergaetelijke aovend gehad. Ein speciaal dank aan Herwin, veur de sjieke scepters en Marc en Erwin, ... See more

February 4, 2020

• Vastelaovesnuujts •

Op vriedig 14 fibberwarie sjteit de jaorlikse ‘Carnavalsaovend’ van JN-Berg weer op ‘t programma!

Ut belaof eine supersjieke aovend te waere, mit optraejes van versjillende Berger artieste. Es hoogtepuntj van de aovend zal d’r aug weer ein heus ‘JongNederland Prinsepaar’ oetgeroope waere. Het Prinsepaar is venoavend gevroagd. Ze sjtaon al te trappele van ongeduldj en kinne neet wachte om zich aan uch te laote kieke!

Zeuk dus allemaol alvas uch ... See more

January 27, 2020

Primitief pannenkoeken bakken met de jongens van VROT afgelopen vrijdag! Een geslaagd experiment dat zeker tijdens een survival zal terugkomen 😉

January 21, 2020

Vorige week was het voor de meiden van dinsdig op tied een hele leerzame maar toch ook hilarische avond. In samenwerking met stichting Gips en JNL hebben we voor even ervaren, door midden van een spellencircuit, hoe het is om blind, doof, spastisch of verlamt te zijn.

January 17, 2020

De jonges van VROT (Vrijdag Op Tijd) zijn onderweg naar Sevenum voor een toffe avond bij de Night of Action! Jongnl Limburg

January 4, 2020

Gezocht: Poetshulp(en)!

Om ons clubgebouw schoon te houden voor onze leden zijn wij op zoek naar een of meerdere poetshulpen. Het gaat om het wekelijks poetsen van de keuken, wc's en vloer.

Op welk moment de werkzaamheden worden uitgevoerd kan in overleg bepaald worden. Heb je interesse of ken je iemand die dit zou willen doen? Stuur dan snel een e-mail naar voorzitter@jnberg.nl of reageer via onze facebookpagina, dan nemen wij contact met je op!

Let op! Dit is niet op vrijwillige basis, de ... See more

December 24, 2019

December 19, 2019

Gisteren is het bestuur bij alle vrijwilligers van JNberg langs geweest om ze te bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar voor de jeugd van Berg.
In deze tijd is het niet meer zo vanzelf sprekend dat een vereniging zoveel vrijwilligers bij elkaar krijgt om de kinderen elke week weer een uitdagend programma te bieden, de klein kampen te verzorgen, het groot kamp te organiseren en verschillende andere activiteiten die vanuit onze vereniging aan de jeugd wordt aangeboden.
Daarom hebben wij ook ... See more

December 17, 2019

Wauw wauw wauw, wat een creativiteit bij Maandag Vroeg. Gisteren hebben we samen SinterKerst gevierd. Iedereen had zijn uiterste best gedaan om een mooie surprise en een leuk gedicht te maken! En natuurlijk niet te vergeten allemaal leuke cadeautjes. We wensen iedereen fijne feestdagen! We zien jullie graag weer na de vakantie☃️🌲

« 4 of 12 »