Actueel

Update: Coronavirus

Beste Leden, ouders of verzorgers,

Wij zijn blij dat de JongNL-groepen weer mogen beginnen. We hebben onze groep gemist. Vanaf maandag 18 mei gaan we de groepsactiviteiten voor de leeftijdscategorie t/m 12 jaar weer een keer per 2 weken opstarten.

Voor de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 jaar gelden andere richtlijnen. Deze richtlijnen vormen op dit moment nog een dusdanige uitdaging dat wij nog aan het kijken zijn hoe we hier vorm aan gaan geven. Bij deze groepen zal de leiding zelf met de leden en de ouders contact opnemen.

De planning en regels die gelden voor de groepsavonden zijn te lezen in onderstaande brief:


GROOT KAMP JNBERG 2020

Via deze weg willen wij jullie informeren dat het groot kamp van JN Berg 2020 in Brunssum, welke gepland was van zaterdag 15 augustus t/m zaterdag 22 augustus niet door zal gaan. Dit besluit heeft het bestuur helaas moeten nemen op basis van een aantal redenen.

  • Het groot kamp in Brunssum zou ons eerste kamp zijn in Brunssum. Door het wegvallen van ons voorbereidingsweekend ten laste van de coronacrisis, en verdere maatregelen inzake het coronavirus hebben wij onvoldoende tijd en mogelijkheden gehad om dit kamp goed voor te kunnen bereiden. Wij willen onze leden zoals ze gewend zijn van ons een kwalitatief goed kamp kunnen aanbieden. Een kwalitatief goed kamp is in onze ogen ook vooral een veilig kamp voor alle deelnemers.
  • Zoals de richtlijnen nu aangegeven zijn door de overheid zijn alle evenementen tot 1 september niet toegestaan. Wij als JN Berg zien ons groot kamp, gezien de grote en het aantal mensen die hierbij betrokken zijn als een evenement.
  • De richtlijn voor het houden van 1,5 meter afstand is op een groot kamp niet te realiseren. Nog los van alle andere hygiëne maatregelen.

We zijn op de achtergrond met de leiding en bestuur bezig met alternatieven voor na 1 september, of eerder, mochten we van de overheid weer ruimte krijgen om een kamp, of andere vorm van gezamenlijke activiteit te organiseren. Wanneer dit van toepassing is zullen we dit communiceren.
Aangaande de versoepeling van de richtlijnen inzake het uitoefenen van sport en spel voor jongeren tot 12 jaar, en van 12 tot 18 jaar, zoals afgegeven in de persconferentie op dinsdag 21 april 2020, hierover zijn we in overleg met de gemeente.

We willen onze leden graag JN activiteiten aanbieden, echter dient dit op een veilige wijze te gebeuren. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we dit ook communiceren.

Los van dit alles proberen wij als JN Berg zoveel mogelijk in contact te blijven met onze leden middels een aantal activiteiten die we de afgelopen periode op gepaste afstand hebben kunnen aanbieden, denk aan de leuke “Kahoot” quiz en de speurtocht met JN voorwerpen door het dorp. Ook hebben al een aantal groepsavonden digitaal plaatsgevonden.

Wij begrijpen dat dit bericht vragen kan oproepen. Indien er vragen zijn kunnen deze via mail gesteld worden. Stuur de vragen naar voorzitter@jnberg.nl. Wij zullen deze voor zover mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Jong Nederland Sint Odiliënberg,

Frank Konings
Voorzitter JN Berg


Laatste Nieuws:

["error","Error validating access token: The user has not authorized application 457830911380339."]
November 18, 2019

Zaterdag 9 november hebben we met de leiding van Jong Nederland appels en peren verkocht. Maar de kinderen van Jong Nederland zijn van te voren al langs heel veel huizen gegaan voor de voorverkoop. Hier op de foto zien jullie onze topverkopers. Zij hebben samen voor € 700,00 verkocht!! We willen graag alle kinderen bedanken die mee hebben geholpen met verkopen. Hopelijk zijn jullie volgend jaar weer zo enthousiast!! #appels #peren #voorverkoop #JNBerg #allekinderenbedankt

November 9, 2019

Vandaag is de dag dat je wist dat zou komen!

De leiding van Jong Nederland komt vandaag bij u langs deuren voor de jaarlijkse appels en peren aktie.

Voor € 3,50 kunt u onze vereniging steunen met de aankoop van 8 appels of peren en voor de twijfelaars hebben we een mix zak.

Tot zo!

November 7, 2019

Gezocht: poetshulp(en)! 🧹🧽
Om ons clubgebouw netjes te houden, zijn wij op zoek naar een of meerdere poetshulpen. Het gaat om het poetsen van de keuken, wc’s en vloer.
Frequentie en dag(en) kunnen in overleg afgesproken worden.
Heb je interesse of ken je iemand die dit zou willen doen? Neem dan snel contact op met iemand van het bestuur (secretaris@jnberg.nl)!

November 6, 2019

Appel en perenactie Jong Nederland

Het is alweer een jaar geleden dat Jong Nederland bij u langs de deur is geweest met de appel en peren actie. Maar het is weer bijna zover, zaterdag 9 november vanaf 10.00 uur kunt u de leiding weer bij u aan de deur verwachten om de lekkere appels en peren aan te bieden. Bent u niet thuis en wilt u toch onze lekkere appels en peren kopen kom dan gerust langs in het JN Gebouw aan de Schepersheuvel 1a.
De appels en peren worden per 8 stuks verkocht voor de ... See more

November 4, 2019

Afgelopen maandag hebben we een bezoekje aan de Brandweer in Roermond gebracht. Een leerzame en erg leuk rondleiding. Misschien waren sommige van de leiding nog wel enthousiaster dan de kinderen... #brandweer #brandveiligheid

October 29, 2019

De jongens & meiden van DinsdagVroeg zijn na een creatief avondje helemaal klaar voor Halloween!! 🎃👻 Met dank aan HetAkkertje/ Pompoenen/workshops/ rondleiding

October 17, 2019

KermisEcht#meiden#dinsdagoptijd

October 4, 2019

Apenkooien op dierendag. #vrijdagvroeg

September 28, 2019

Door een ernstige uitbraak van de Zombiegriep, kunnen we de zombierun op zaterdag 26 oktober helaas niet door laten gaan.
Zodra ze weer hersteld zijn zullen we een nieuwe datum bekend maken.

September 17, 2019

Alpaca’s it is! #meidenvandedinsdagoptijd

« 4 of 10 »