De Zombierun!

Erik   28 november 2016   Reacties uitgeschakeld voor De Zombierun!

Op 19 november 2016 was het dan zover: Zombierun 2.0. Na vele vergaderingen, afspraken, belletjes en andere noodzakelijkheden konden we eindelijk echt aan de bak. Om 9.00 stonden al veel leiding paraat om het parcours af te zetten en de obstakels te bouwen. Na een ochtendje hard werken in de frisse buitenlucht was het tijd om te schminken. 35 personen en heel wat potjes schmink later waren we er echt klaar voor. Laat de kinderen maar komen!

De eerste kinderen kwamen al snel binnen druppelen. Hier en daar zag je wat spanning op een paar gezichtjes maar de meeste kinderen kwamen vol zelfvertrouwen binnen. Geef me maar een riem met 3 lintjes en dan zal ik die zombies eens een lesje leren! Want daar gaat het tenslotte om. Zorgen dat je hard genoeg rent zodat je nog lintjes (levens) overhoudt en de zombies geen schijn van kans hebben. Dan ben je een echte survivor! Na een lekkere warming up vertrokken ze richting het bos het waar het festijn echt los barstte. Onder legernetten door, over schorwerken heen, door banden kruipen en nog veel meer. En dat terwijl er ook nog een paar hongerige zombies achter je aan rennen. Iedereen heeft het overleefd en afgemaakt, wat een helden! En zo hier en daar kwam er zelf een echte survivor binnen.

Na afloop konden de kinderen even weer op adem komen met een bekertje ranja en iets lekkers waarna ze zich konden opwarmen aan een echte ‘zombierun-handwarmer’. Ja mensen, dat is een collectorsitem! Over 50 jaar worden ze verhandeld op Marktplaats, ga daar maar vanuit!

We hopen dat alle kinderen (en ouders) genoten hebben, wij als Jong Nederland in ieder geval wel! Bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!

image1