Zombierun

img_6653

Na het succes van vorig jaar, komen de zombies op zaterdag 19 november terug naar de bossen van Berg! Doe mee als je durft! Deze activiteit wil je zeker niet missen!

 Wat is een zombierun?

Er wordt een parcours uitgezet in het bos (ongeveer 3,5 km). Bij de start krijg je een riem met daaraan 3 lintjes. Deze lintjes zijn je levens. Na het startsein ga je het parcours afleggen. Onderweg kom je allerlei obstakels tegen. Maar pas op! In het bos zitten ook zombies die je levens proberen af te pakken. Het doel is om met minstens 1 leven (lintje) over de finish te komen! Iedereen die de eindstreep haalt, krijgt een leuke verrassing.

Natuurlijk zullen de zombies zich aanpassen aan de leeftijd van de kinderen. Het is geen spooktocht! Alles draait om de ‘fun-factor’, oftewel het plezier tijdens het rennen, klimmen en klauteren.

Wie mag meedoen?

Iedereen! Je hoeft dus geen lid te zijn van Jong Nederland om mee te doen. De zombierun is toegankelijk voor iedereen die zin heeft in een sportieve, spannende, uitdagende en gezellige middag!

Let op! Alle leiding wordt tijdens deze activiteit ingezet als organisatie. Kinderen moeten dus zelf zorgen voor begeleiding tijdens het rennen (indien ouders dit noodzakelijk vinden).

Wat moet je aan?

Je moet je snel en behendig kunnen voortbewegen, zodat de zombies je niet te pakken krijgen. Trek dus je sportkleding en sportschoenen aan. Het parcours loopt door het bos. Zorg dat je kleding warm genoeg is en tegen een stootje kan.

Aanmelden

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar zombierun@jnberg.nl. Doe dit uiterlijk vóór 5 november.

Meedoen aan deze activiteit is geheel op eigen risico. De organisatie en vereniging is niet aansprakelijk voor eventuele schade.